Het team

Het team van de D.W. van Dam van Brakelschool bestaat uit 6 leerkrachten, een IB-er, een vakleerkracht voor muziek, een vakleerkracht gym, een conciërge, een administratief medewerker en de directeur. Met ons team vol met experts maken we de basisschooltijd van uw kind tot een prettige en leerzame tijd.

Voor belangrijke zaken, uw kind en/of de school betreffend, dient u contact op te nemen met de directeur, Marieke Spruijt. Bij afwezigheid van de directeur is mevrouw Marjan van Dugteren aanspreekpersoon.

Juf Meta verzorgt de NT2 en de arrangementen. Juf Annemarie verzorgt naast de muzieklessen ook de arrangementen.

Groepsindeling:

• Groep 1-2-3: juf Mariska, juf Meta, meester Luuk