Groep 3-4

Dit is de groep van juf Shaneequa – schooljaar 2022/2023.

In de ochtend
Bij binnenkomst kunnen de kinderen meteen zelf aan de slag. Zij werken aan een rekenspel of lezen een boekje. Daarna starten wij gezamenlijk de dag, waarbij er altijd een gedicht van de dag centraal staat. Daarna gaan de twee groepen uiteen. Groep 3 krijgt een lees- en/of spellinginstructie. Groep 4 gaat aan de slag met automatiseren en aansluitend de rekenles. Bij het fruit eten komen de groepen weer samen.

Na de pauze gaan de groepen weer uiteen, waarbij groep 3 de rekeninstructie krijgt en groep 4 de spelling- en taalinstructie. Bij de taallessen wordt er vooral ingezet op woordenschat en woordsoorten. Ook leren de kinderen verhalen schrijven en vertellen.

In de middag
Na de lunch gaan de kinderen op dinsdag en donderdag naar de gymles. Deze krijgen zij van een gymleerkracht. Eenmaal terug in de klas krijgen ze nog vakken als Engels, DaVinci of schrijven. Ook werkt groep 3 dan nog vaak in een circuit of speelt in de middag mee met groep 1 en 2 in de hoeken.

Op maandag komt juf Annemarie de muziekles geven. Bij deze groep staat vooral het (leren) lezen en het automatiseren van het rekenen centraal, met vooral het plezier hierin!

Juf Shaneequa

Geen berichten gevonden.