Sinterklaas op school

Pietendiploma's, surprises en nog meer.

Vrijdag 3 december hadden we bezoek. Even dachten we dat er iets was mis gegaan….

Terwijl alle kindertjes buiten aan het wachten waren, bleek de Sint al binnen te zijn. Sinterklaas vond het wel een beetje spannend en was daarom extra voorzichtig. De kinderen begrepen dat erg goed. De Sint overhandigde daarom de cadeaus via zijn staf aan de juffen en meester, dat was wel hilarisch om te zien.

De kinderen in de onderbouw behaalden hun pietendiploma’s. In de bovenbouw werd genoten van de prachtige surprises. Super knap gemaakt allemaal! Na de pauze voerde de middenbouw een heuse Sint musical op. Ook was er nog kort een livestream met Sinterklaas.

We kijken terug op een prachtige dag!