Bommels Bont – gepimpte winkelwagen

Onze school doet mee met Bommels Bont: een evenement dat in de binnenstad van Zaltbommel plaats vindt van 2 t/m 4 juli. Er zijn veel activiteiten op het gebied van straatkunst. Onze school heeft, net als een paar andere scholen en buitenschoolse opvang in Zaltbommel en omgeving, een winkelwagen mogen pimpen. De winkelwagen is een kunstwerk geworden met een tuintje er in. Ons mobiele kunstwerk is terug te vinden op de stoep voor Shoeby Zaltbommel (Gamerschestraat 1). Natuurlijk hopen we dat de kinderen met hun ouders dit weekend in de stad ons kunstwerk gaan bewonderen.

Er zijn in van 2 t/m 4 juli diverse activiteiten in de binnenstad. De ondernemers willen daar (na de coronaperiode) graag weer laten zien dat ze er zijn en met elkaar kleur geven aan de binnenstad van Zaltbommel. Ze trappen de zomer af met een kleurrijk weekend vol talent en creativiteit. De ondernemers zelf zijn de basis van het kleurrijke palet in de binnenstad, hun kleurrijke collecties, etalages en terrassen worden vanaf vrijdag ondersteund met kleurrijke initiatieven. (Bron: digitaalbrug.com)

Lees meer: Bommels Bont