32 nieuwe Chromebooks

We zijn enorm trots op de mooie ontwikkelingen op onze school op het gebied van afstandsonderwijs en communicatie. Vrijdag 22 januari jl. hebben we 32 leerlingen, die tijdens deze lockdown geen geschikte device hebben, blij kunnen maken met een Chromebook. Nieuwe Chromebooks stonden al een tijdje op de planning, maar door de nieuwe lockdown moesten en wilden we sneller schakelen. We zijn er blij mee dat we dit onze leerlingen kunnen bieden en dat we nu onze online instructies kunnen uitbreiden! Daarnaast hebben we deze week Parro in gebruik genomen, een communicatieapp voor ouders. Zo kunnen wij eenvoudig elkaar op de hoogte houden over het onderwijs. Parro verkleint de afstand met ouders, vergroot de communicatiemogelijkheden en maakt het organiseren van activiteiten heel eenvoudig.