We gaan met Parro werken

Communicatieapp voor ouders

Zoals u weet is goede communicatie van groot belang. In tijden van corona en lockdown wordt dit nog belangrijker. Als team hebben we dan ook besloten om over te stappen op Parro: een communicatieapp voor ouders. Vanaf maandag 18 januari gaan wij de app actief gebruiken voor het communiceren met ouders. Deze app geeft ons veel voordelen. Zo kunnen wij eenvoudig en veilig communiceren om elkaar op de hoogte te houden over het onderwijs. Parro verkleint de afstand met ouders, vergroot de communicatiemogelijkheden en maakt het organiseren van activiteiten heel eenvoudig. Parro is een vlotte en veilige communicatieapp die leerkrachten tijd bespaart en u direct verbindt met de leerkracht.

Andere voordelen?

1. Altijd op de hoogte: U wordt door de groepsleerkracht heel makkelijk op de hoogte gehouden. Berichten komen direct aan.
  2. Direct contact met onze school: De leerkracht heeft hiermee één plek in handen om met ouders te communiceren. U en de leerkracht kunnen via Parro direct contact met elkaar hebben. Voorbeelden: de leerkracht kan aangeven dat uw kind extra huiswerk heeft meegekregen, de leerkracht kan de ouders hulp vragen bij een activiteit, de oudergesprekken worden via de app ingepland, etc.

Ouders ontvangen via e-mail een instructie over het installeren van de app en de te nemen stappen.