Fijne vakantie!

De eerste maanden van dit schooljaar zijn voorbij gevlogen. En wat hebben wij de ouders gemist! En nu, vanaf woensdag jl. zijn er ook geen kinderen meer fysiek aanwezig in de school vanwege de lockdown. Een school zonder ouders en kinderen voelt niet compleet. Helaas is het op dit moment niet anders.

De kerstvakantie staat nu voor de deur. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe en natuurlijk hele gezellige feestdagen. Op maandag 4 januari zien we elkaar graag weer gezond, fit en uitgerust terug. Niet in de school, maar wel online. Met elkaar maken wij het onderwijs voor en van de toekomst!

Warme groet,

Het team van de D.W. van Dam van Brakelschool