Een gezellige kerstviering op school

Wat hebben genoten met alle kinderen en ons team van een mooie kerstviering op onze school. Een passende afsluiting van dit bewogen jaar! In de hal werd het D.W. van Dam van Brakelschool-kerstlied met de hele school gespeeld en gezongen. Geniet u hieronder met ons mee?

Door de plotselinge lockdown kunnen jammer genoeg alle andere geplande kerstactiviteiten, waaronder het kerstspel, niet doorgaan. Gelukkig hebben we er desondanks toch nog een leuke viering van kunnen maken.

Dit was voorlopig de laatste schooldag tot maandag 18 januari. Op vrijdag 18 december ontvangen de leerlingen nog een leuke kerst-attentie, verzorgd door de ouderraad, als zij hun tasje met thuiswerk komen ophalen.

We wensen iedereen een mooie kerstvakantie toe. Hele fijne feestdagen en een voorspoedig & gezond 2021!