Geslaagde fietscontrole

Groep 4, 5, 6, 7 en 8

Vrijdag 13 november heeft Richard Dijkhof van Dijkhof tweewielers de fietsen van de kinderen van groep 4 t/m 8 gecontroleerd. Hij heeft gekeken naar: het stuur, de bel, de handvatten, de remmen, de verlichting, de spaken, de banden, het zadel, de trappers, de ketting en reflectoren. Het merendeel van de fietsen was gelukkig helemaal OK! Bij een aantal was de verlichting niet in orde. In deze tijd van het jaar is verlichting heel belangrijk. Wanneer de kinderen langsgaan bij Richard om dit in orde te laten maken krijgen ze alsnog de OK-sticker. Graag bedanken we Richard voor deze controle.