Afscheid directeur Marieke Spruijt

vrijdag 10 juli 2020

Vrijdag 10 juli werd onze directeur Marieke Spruijt uitgezwaaid. Ze was 6 jaar directeur op onze school en laat het team met een goed gevoel achter.

Eerst mochten de ouders haar op deze dag gedag zeggen. Aansluitend was er voor de leerlingen een afscheid geregeld in de centrale hal van de school. Er werd een mooi lied gezongen over Marieke, waarin ze werd bedankt voor haar betrokkenheid en haar inzet. Omdat juf Marieke altijd op hoge hakken loopt werd daar ook over gezongen en ook hadden kinderen zelf hoge hakken aan voor deze gelegenheid. Het was een gezellige ochtend die buiten werd afgesloten met een heerlijke traktatie van juf Marieke: een ijsje van Zwijsje.

Marieke kijkt terug op een leuke en fijne tijd op onze school en bedankt het team en de ouders voor hun betrokkenheid en de mooie jaren. Alle leerlingen wenst ze alle goeds toe voor de toekomst. Marieke start in het nieuwe schooljaar als directeur van OBS De Walsprong in Zaltbommel.