Welkom op de nieuwe website!

Terwijl leerkrachten, leerlingen en ouders druk doende waren (en nog steeds zijn) met thuisonderwijs, is in de afgelopen periode hard gewerkt aan onze nieuwe website! Hij is live, en daar zijn we ontzettend blij mee!

De nieuwe website biedt vele voordelen. Zo is (en blijft) de site actueel en dynamisch. U vindt er veel informatie. Bovenal is ie gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. De site is eenvoudig te bekijken op een computer/laptop, tablet of telefoon.

Naast uitgebreide informatie over onze school vindt u er informatie over ons onderwijs, de mensen binnen de school en de partners met wie we samenwerken. Maar ook vindt u hier actuele kalenderitems en nieuwsitems over de school zelf en natuurlijk over de groep waarin uw kind zit. De site zal up-to-date blijven, zodat u hier altijd de meest actuele informatie kunt vinden.

We zijn trots op het eindresultaat en we wensen u veel leesplezier toe!

Warme groet,

Marieke Spruijt, directeur

PS: mocht u iets tegen komen op de site, bijvoorbeeld een onvolkomenheid of een foutje, dan nodig ik u van harte uit om dat aan mij te laten weten. Daar zijn we erg mee geholpen.