Schoolnieuws

Talenten gezocht voor keuzecursus
13 april. We weten dat kinderen nieuwsgierig zijn naar de wereld om hun heen. Ze zoeken naar dat wat ze leuk vinden om te doen en vooral waar ze goed in zijn. Het is belangrijk om kinderen kennis te laten maken met de talenten van anderen.
talent

Sponsorloop
3 april. De OR organiseert dit jaar een sponsorloop op het schoolplein voor alle leerlingen van de school op donderdag 20 april van 16:00 uur tot 18.30 uur. We gaan er een leuke middag van maken met allerlei activiteiten. Zo is er een springkussen, een muzikale warming up, een foodplein waar je wat kan eten en drinken (ook voor de toeschouwers) en natuurlijk de sponsorloop. Dus neem je ouders, verzorgers, vrienden, kennissen en familie mee om je die middag aan te moedigen.

Noord- en Zuidpool
Groep 1 t/m 5 werkte groepsoverstijgend aan het thema Noord- en Zuidpool!
noord-zuidpool

Ook haalden we krant ....
ronduit_2016-12-2

goedhoor