Bart Weenink

bart

Mijn naam is Bart Weenink en ik vertegenwoordig samen met Anouk Loef en Arie Rietveld als oudergeleding uw belangen in de Medezeggenschapsraad van onze school.

Ik ben in 2009 lid geworden van de MR en sinds 2018 mag ik de voorzittershamer hanteren.
Onze oudste zoon Koen heeft na groep 8 in 2016 de school verlaten en Bram heeft nog een kleine 2,5 jaar te gaan voordat het zover is.
In het dagelijkse leven probeer ik de winst van de Nederlandse vestiging van ons familiebedrijf te vergroten.

Wij houden ons bezig met de fabricage en verkoop van materiaalliften en hoogwerkers in de Benelux en Frankrijk.
In de MR wil ik  graag mijn bijdrage leveren aan een veilig schoolklimaat waar kinderen met plezier naar school gaan. Onze school is natuurlijk ook de plaats waar u kwalitatief goed onderwijs kunt verwachten. Ik kan u met grote zekerheid zeggen dat het zeer capabele team ,directie, bestuur, OR, MR en niet te vergeten vele betrokken ouders er alles aan doen om dit te waarborgen.
De toekomst ziet er voor deze kleine school in moeilijke tijden nog steeds rooskleurig uit dankzij de gezonde ambities van het voltallige team en bestuur van STROOMM.
Er wordt onverminderd hard gewerkt met de beste leerprogramma’s voor uw kind(eren) en wellicht kunnen alle toekomstplannen op niet al te lange termijn verwezenlijkt worden in een nieuw (multifunctioneel) schoolgebouw.
Wij willen als MR goed zichtbaar, bereikbaar en benaderbaar zijn, schroom daarom niet contact met ons op te nemen over wat voor (na)schoolse zaken dan ook.

or anoukarie bart notulen