Dit is wat je kunt verwachten in groep 7, 8

De combinatiegroep 7/8 heeft een vaste leerkracht (meester Leo), maar gedurende de week zijn er ook drie vakleerkrachten aan het werk. Op maandag geeft Juf Adrianne godsdienstles en op donderdag krijgen we muziekles van Juf Annemarie en gym van Juf Marloes.
De andere groep 7 (van Juf Sanne) sluit aan bij godsdienst, verkeer en Engels; dan zijn we in totaal met 21 kinderen. Dit jaar zullen we met de beide groepen
7 en 8 ook o.a. meedoen met de sportdag, de kinderpostzegelactie en de musical.
We werken met een weektaak die op maandag wordt uitgedeeld. Hierop staan alle verwerkingslessen die de kinderen moeten maken. Iedereen kan zelf kiezen in welke volgorde ze de opdrachten op de weektaak maken. Als een opdracht af is, wordt deze afgekruist op de weektaak en op een overzicht dat in de hal hangt. Daar staat ook de inleverbak. De leerkracht kijkt het werk dan na. Op vrijdag moet iedereen zijn weektaak af hebben.

Dit jaar gaan we steeds meer doelgericht werken : op de weektaak en in de lessen besteden we extra aandacht aan (persoonlijke) leerdoelen. In de wereldoriŽntatielessen zal dit ook vorm gaan krijgen.

leo-sanne