Dit is de pagina van groep 7 - 8

Herfstsfeer
11 oktober. We zijn al helemaal in de herfstsfeer. Er zijn pompoenen uitgehold en versierd en we deden een leuke speurtocht in het bos. Ook werden er herfst bakken gemaakt.
herfstsfeer

Presentatie autodross
Vandaag hebben Nick en Giaro hun presentatie gegeven over autocross. Ze vertelden eerst een heleboel in de klas. Daarna gingen we naar buiten. De vader van Nick had zijn crossauto meegenomen. Nick heeft er veel over verteld en liet horen hoe hard de motor klinkt. In de klas sloten Nick en Giaro de presentatie af. Ze hebben het super goed gedaan!
autocross

Herfsttafereel
Dinsdagmiddag 10 oktober zijn we in het kader van de kinderboekenweek met zijn allen naar het bos gegaan. Hier was voor de kinderen een speurtocht uitgezet. De kinderen gingen in kleine groepjes op zoek naar puzzelstukken en spullen uit het bos. Terug op school werden de puzzels gemaakt en een prachtig herfsttafereel door ieder groepje.
kbw

Kinderboekenweek
4 oktober. We hebben vanmorgen met groep 6/7 en 7/8 in het kader van de kinderboekenweek 'gruwelijk eng' pompoenen/ kalebassen gruwelijk eng gemaakt. De kinderen zijn druk bezig geweest om de pompoenen/kalebassen uit te hollen en te versieren. Wat een geweldig resultaat.
kbw

Kunst, Kiezel en Klei
4 september. We hebben meegedaan aan kunst, kiezel en klei. Op het schoolplein stond een speciale kunstcaravan. Daarin zat een kunstenaar die ons in kleine groepjes vertelde over figuratieve en abstracte kunst. In de klas maakten we allemaal een eigen kunstwerk. Deze werden geëxposeerd in Zaltbommel.
kunst-kiezel-klei

Muzieklessen
Juf Annemarie is gestart met de muzieklessen. We leren op verschillende instrumenten spelen. Het gaat steeds mooier klinken!
muzieklessen

Gymlessen
Juf Marloes komt iedere donderdag om ons een leuke gymles te geven.
Het is iedere keer weer een verrassing wat we gaan doen.
gymles

leo introductie