Dit is de pagina van groep 6 - 7 - 8

Kerkbezoek groep 7 en 8 27 juni. Groep 7 en 8 bracht een bezoek aan de kerk aan het marktplein als afsluiting van de godsdienstlessen die juf Adrianne dit jaar heeft gegeven. Een was een rondleiding door de kerk en we kregen uitleg over het orgel.
kerbezoek

Kamp Stroe
22 juni. We kijken terug op een heel leuk kamp in Stroe op de Veluwe. Daar zijn we drie dagen geweest met groep 5 6 7 en 8. We hebben bosspellen gedaan, gezwommen, gebarbecued en nog veel meer.
schoolkamp

Avondvierdaagse
19 mei. We kijken terug op een hele gezellige avond vierdaagse en bedanken de ouderraad voor de catering onderweg.
laatste-avond

17 mei. We doen deze week mee aan de avondvierdaagse. Met een groep van ongeveer 50 personen lopen we iedere avond 5 kilometer.
avondvierdaagse

Kasteelbezoek
Op vrijdag 21 april vierden we de verjaardag van juf Sanne en meester Leo. Omdat ze niet echt jarig waren, was het een anders-dan-anders-verjaardag. Na een lekker (konings-)ontbijtje gingen we naar kasteel Ammersoyen. Daar deden we allerlei leuke opdrachten in en rond het kasteel.
kasteelbezoek

Hardloopclinic
Op dinsdag 18 april hebben we op het schoolplein een hardloopclinic gehad van twee instructeurs. Het was een goede voorbereiding voor de sponsorloop.
hardloopclinic

Paasviering
Groep 6/7 heeft op donderdagmiddag 13 april tijdens de paasviering opgetreden met het thema "lentekriebels". We hebben een mooi verhaal voorgelezen in het thema. Er is solo en samen gezongen en op instrumenten gespeeld.
paasviering-6-7
En groep 8 heeft met het schoolorkest twee mooie stukken ingestudeerd en laten horen! We hopen dat u genoten heeft van de voorstelling.
paasviering_8

Schoolvoetbal
4 april. Op woensdag 29 maart hebben we met een team meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi in Brakel. Ondanks geweldige inzet en goede samenwerking tussen de spelers, lukte het niet om veel te scoren.
Het was wel een gezellige middag!
schoolvoetbal

Toetsweek
24 januari. Het is deze week toetsweek!
Iedere dag maken we een aantal citotoetsen.

Om terug te kijken naar wat er eerder dit schooljaar gebeurde klik hier

sanne-leo introductie