Dit is de pagina van groep 4-5

Schoolreisje
Donderdag 14 juni gingen we naar Best Zoo. We begonnen met een 'meet & greet'; een slang en stinkdier aaien en vasthouden, met een dierenverzorger 3 verschillende dieren voeren. Het was erg leuk! Vervolgens gingen we in groepjes de dierentuin verkennen. Tussen de middag een frietje met ranja. Daarna lekker spelen in de speeltuin. Helaas begon het halverwege de middag hard te regen. Toen zijn we maar gaan knutselen. Ook leuk. Het was een hele gezellige dag. We gingen na een lekker ijsje moe maar voldaan naar huis!
schoolreisje

Paasviering
29 maart. Vanmiddag was er de jaarlijkse Paasviering. Groep 3 & 4 zongen over de dieren van de kinderboerderij.
dierenliedjes

Herfsttafereel
Dinsdagmiddag 10 oktober zijn we in het kader van de kinderboekenweek met zijn allen naar het bos gegaan. Hier was voor de kinderen een speurtocht uitgezet. De kinderen gingen in kleine groepjes op zoek naar puzzelstukken en spullen uit het bos. Terug op school werden de puzzels gemaakt en een prachtig herfsttafereel door ieder groepje.
kbw

luuk introductie