Eerder nieuws van groep 4-5

Kerstverhaal
22 december. Groep 4 & 5 verzorgde het Kerstverhaal tijdens het kerstdiner.
kerstverhaal

Sinterklaas 25 november. Donderdagmiddag was het tijd voor een gezellige Sinterklaas onderonsje van groep 1 t/m 5. Eerst werd er wat gezongen en vervolgens gingen we met het pepernoten recept van Wellespiet aan de slag. Dit liep niet helemaal volgens plan. Uiteindelijk hadden we toch een bakplaat vol pepernoten. Daarna was het tijd voor Pieten-gym in de grote gymzaal. Aan het eind van de middag mocht iedereen zijn schoen zetten.
Vrijdagochtend bleek dat Piet een gezonde traktatie en stuiterballen had gebracht. De pepernoten smaakten goed en Piet had er ook van gesmikkeld.
sinterons

Creatieve ochtend
7 oktober. Een gezellige creatieve ochtend. Als onderdeel van de Kinderboekenweek gingen we samen met enkele oma's terug in de tijd: kalligrafie, hand breien, macramé herfstslinger en oud Hollandse spelletjes.
Alle kinderen waren enthousiast bezig. Bedankt!
crea

Gymles
27 september. Groep 6 verzorgde vandaag een gymles voor groep 1 t/m 5. Het was een gezellige boel.
gymles

luuk introductie