Dit is de pagina van groep 4-5

22 juni. Vandaag is groep 1 t/m 4 op schoolreisje geweest. Bestemming : de Spelerij in Dieren. Na een gezellige busreis zijn we eerst op verkenningstocht gegaan. Het was in het begin een beetje zoeken naar wat je met de speeltoestellen kon doen. Inmiddels was het tijd om zelf broodjes te gaan bakken. Dat was leuk en erg lekker. Er zijn heel wat broodjes gebakken. Daarnaast werd er goed van de limonade gedronken. Nog even spelen en toen was het tijd voor het theater. Na afloop gingen we weer verder spelen en hebben we een lekker ijsje op. Helaas moesten we toch echt naar huis. Ook al waren we zeker nog niet uitgespeeld. Het was een super gezellige dag. Iedereen bedankt!
schoolreisje

Kamp Stroe
22 juni. We kijken terug op een heel leuk kamp in Stroe op de Veluwe. Daar zijn we drie dagen geweest met groep 5 6 7 en 8. We hebben bosspellen gedaan, gezwommen, gebarbecued en nog veel meer.
schoolkamp

Dansclinic
31 mei. Vandaag hadden we in groep 0 - 5 een dansclinic. Het was super leuk.
dansclinic
Warming-up

De twist

Disco

Breakdance

Sponsorloop
Donderdag 20 april was er een sponsorloop. Na een goede warming up werden er heel wat rondjes gerend. Wat ontzettend goed gedaan.
Alle sponsors bedankt.
sponsorloop

Paasviering
Donderdagmiddag 13 april heeft groep 5 een mooi muziekstuk gespeeld en gezongen tijdens de paasviering. Wij hopen dat u genoten heeft.
paasviering

Mindmap
6 februari. Vandaag hebben we geleerd hoe we een mindmap in 7 stappen kunnen maken. Als eerste hebben we in tweetallen een poster over ridders en kastelen uitgekozen. Dat is het thema waar we nu mee bezig zijn. Op een groot vel wit papier schrijven of tekenen we het belangrijkste onderwerp van de poster. Dan kijken en bespreken we met elkaar wat er nog meer te zien is. In een mindmap tekenen, kleuren en schrijven we alles op wat er verder te zien is en wat we zelf al weten van het onderwerp. We mochten daar ook boeken bij gebruiken maar vooral onze fantasie! Als we deze opdracht af hebben bedenken we er een zelf bedacht verhaal bij. Hieronder zie je hoever we al zijn!
mindmap

Noord- en Zuidpool
Maandag 9 januari zijn we met groep 1 t/m 5 gestart met het thema 'Noord en Zuidpool'. Naast de gezamenlijke opening hebben we inmiddels ook al samen geknutseld en gerekend. De komende 2 weken gaan we nog meer leuke dingen doen.
noordzuidpool

Om terug te kijken naar wat er eerder dit schooljaar gebeurde klik hier
luuk introductie