Dit is de pagina van groep 1 - 2 - 3

Mad Science dag
25 oktober. Groep 3 mocht samen met groep 4 proefjes doen. Het ging over vloeistoffen en het mengen er van.
science2

24 oktober. Vandaag was Mad Science dag. We begonnen met een spectaculaire opening in de hal daarna gingen we in de klas verder met allerlei proefjes. Bij groep 1 & 2 ging het over licht en de kleuren die er in verstopt zitten.
We maakten ook een regenboogbuisje.
mad-scienceday

Afsluiting van de Kinderboekenweek
11 oktober. Vandaag was de afsluiting van de kinderboekenweek.
Het thema was Vriendschap "Kom erbij!"
kbw

Wereldvrededag
21 september is het wereldvrededag.
Wereldvrededag is een initiatief van de Verenigde Naties. De achterliggende gedachte is: "Alle mensen moeten in vrede kunnen leven."
Alle leerlingen hebben hier bij stil gestaan.
wereldvrededag

Subtropische herfstwandeling
18 september. Een subtropische herstwandeling in het Brakelse bos. Waar we voor kwamen hebben we gezien en verzameld.
Nu op school ermee aan de slag.
groep

Post en postbode
postbode

6 september. Deze week stond "de post en de postbode" bij Da Vinci centraal. We kregen bezoek van postbode Luuk en gingen zelf op stap.
mariska introductie