Dit is de pagina van groep 1 - 2 - 3

Schoolreisje
13 juni. Vandaag zijn we op schoolreisje geweest naar het Openluchtmuseum in Arnhem.
Aan de hand van een speurtocht hebben we het park verkend. Ook hebben we natuurlijk de speeltuin getest en een lekker ijsje. Het was een super leuke en gezellige dag, waar we ook nog van alles geleerd hebben.
schoolreisje

Paasontbijt en paasviering
18 april. Paasontbijt en paasviering
paasfeest

Grote rekendag
3 april. Vandaag was "de grote rekendag". De hele dag stond in het teken van rekenen, automatiseren. De school was versierd. Sommige kleuters maakten zich aan het begin van de dag nog zorgen, ze konden niet rekenen! Dat dachten ze. Natuurlijk wordt er al volop gerekend in de kleutergroep. Rekenen is meer dan alleen maar rijtjes sommen kunnen maken. We hebben rekenliedjes gezongen, kringactiviteiten, rekenspelletjes gespeeld. En zelfs met poffertjes gerekend!
Het was een super leuke dag

Circusfeest
13 maart. circusfeest! Bedankt voor de mooie cadeaus en leuke ochtend.
circus

Wereldkaart
16 januari. de aankomende weken werken we in groep 1 -2 3 over het DamVinci 'winter'. Aan de hand van de wereldkaart hebben we alle winterse delen van de wereld bekeken zoals de noordpool en de zuidpool. Ook de klas is in winterse taferelen veranderd.
Week 2 gaat het over smelten en vriezen; we hebben spullen ingevroren en weer ontdooid, gedanst en ons zelf in ijsstandbeelden veranderd op de muziek van Frozen.
wereldkaart

Eerder nieuws uit de groep!

mariska