Dit is de pagina van groep 1 - 2 - 3

Ons laatste thema.
Iedereen bedankt voor het gezellige schooljaar. Fijne vakantie!
zomervakantie

Schoolreisje
Donderdag 14 juni gingen we naar Best Zoo. We begonnen met een 'meet & greet'; een slang en stinkdier aaien en vasthouden, met een dierenverzorger 3 verschillende dieren voeren. Het was erg leuk! Vervolgens gingen we in groepjes de dierentuin verkennen. Tussen de middag een frietje met ranja. Daarna lekker spelen in de speeltuin. Helaas begon het halverwege de middag hard te regen. Toen zijn we maar gaan knutselen. Ook leuk. Het was een hele gezellige dag. We gingen na een lekker ijsje moe maar voldaan naar huis!
schoolreisje

Buiten spelen
30 mei. Tijd om onze zelfgemaakte klossen uit te testen.
Het was een groot succes.
klossen

In groep 1-2-3 werken we deze weken over het thema "buiten spelen, hutten". Inmiddels zijn onze klossen klaar en is het aankomende week tijd om ze te testen.
hutklossen

Rekencircuit
25 mei. Vrijdag: tijd voor het rekencicuit!
rekencircuit

Koningsdag
20 april. We begonnen de ochtend met een lekker ontbijt. Daarna was het tijd voor spelletjes.
koningsdag

Paasviering
29 maart. Vanmiddag was er de jaarlijkse Paasviering. Groep 3 & 4 zongen over de dieren van de kinderboerderij.
dierenliedjes

Vanmiddag was er de jaarlijkse Paasviering. Groep 0- 1 -2 waren bloemen. Wat zagen ze er vrolijk uit.
bloemen

Piratenfeest
We begonnen met de cadeautjes. Wat een verwennerij.
Daarna gingen we knutselen: een schatkistje - een masker.
Tijd om te smikkelen en smullen. Cake versieren. Rondje stoelendans.
Vervolgens tijd voor serieuze zaken ╗ bingo!
Toen was het tijd om naar het speellokaal te gaan. Voor de ingang stond een schatkist met daarin flessenpost van Woeste Willem. We gingen op zoek naar de stukken van een schatkaart. Daar stonden opdrachten op waarmee we iets voor in onze schatkist konden verdienen. Alle opdrachten zijn gelukt. Missie geslaagd!
Het was een gezellige ochtend.
piratenfeesr

Eerder nieuws uit de groep!

mariska introductie