Dit is de pagina van groep 1 - 2 - 3

Verjaardag Sinterklaas
Vandaag was het 5 december, Sinterklaas vierde zijn verjaardag op school. Het was gezellig maar af en toe ook heel spannend!
Bedankt Sint en Pieten voor de leuke ochtend.
sinterklaas

Eet smakelijk
31 oktober. Groep 3 werkt bij lijn 3 over het thema "eet smakelijk". Dat sluit mooi aan bij ons ipc thema 'Huis en Thuis'. Want 1 van de ruimtes in je huis is de keuken en eetkamer. Een van de wereldoriŽntatie lessen ging over beslag maken. We hebben daarom pannenkoekenbeslag gemaakt. Daarna zijn we gaan bakken en hebben ze natuurlijk lekker opgesmikkeld.
eet-smakelijk

Afsluiting kinderboekenweek
12 oktober. Vandaag werd de kinderboeken week met behulp van juf Annemarie muzikaal afgesloten.
afsluiting-kbs

Herfsttafereel
Dinsdagmiddag 10 oktober zijn we in het kader van de kinderboekenweek met zijn allen naar het bos gegaan. Hier was voor de kinderen een speurtocht uitgezet. De kinderen gingen in kleine groepjes op zoek naar puzzelstukken en spullen uit het bos. Terug op school werden de puzzels gemaakt en een prachtig herfsttafereel door ieder groepje.
kbw

Appelflappen
2 oktober. Vandaag hebben de leerlingen van groep 2 & 3 appelflappen gebakken. Het was een wereldoriŽntatie-les bij het thema 'de boom' van Lijn 3!.
Morgen gaan we ze lekker opsmikkelen.
appelflappen

Rupsje Nooitgenoeg
21 september. De afgelopen weken hebben we in groep 1-2-3 last gehad van een rupsenplaag. Het prentenboek 'Rupsje Nooitgenoeg' stond centraal.
rupsje

mariska introductie