Dit is de pagina van groep 1 - 2 - 3

Afsluiting kinderboekenweek
12 oktober. Vandaag werd de kinderboeken week met behulp van juf Annemarie muzikaal afgesloten.
afsluiting-kbs

Herfsttafereel
Dinsdagmiddag 10 oktober zijn we in het kader van de kinderboekenweek met zijn allen naar het bos gegaan. Hier was voor de kinderen een speurtocht uitgezet. De kinderen gingen in kleine groepjes op zoek naar puzzelstukken en spullen uit het bos. Terug op school werden de puzzels gemaakt en een prachtig herfsttafereel door ieder groepje.
kbw

Appelflappen
2 oktober. Vandaag hebben de leerlingen van groep 2 & 3 appelflappen gebakken. Het was een wereldoriŽntatie-les bij het thema 'de boom' van Lijn 3!.
Morgen gaan we ze lekker opsmikkelen.
appelflappen

Rupsje Nooitgenoeg
21 september. De afgelopen weken hebben we in groep 1-2-3 last gehad van een rupsenplaag. Het prentenboek 'Rupsje Nooitgenoeg' stond centraal.
rupsje

mariska introductie